Samoopalovací nástřik dokáže divyKrásné opálení je jedním ze současných módních trendů. Kromě toho, že je možné ho získat klasickým sluněním na slunci, není problém získat ho také v soláriu. Existuje ale ještě jedna zajímavá možnost. Tou je varianta, kdy je proveden samoopalovací nástřik. Výhody jsou zřejmé, je to především rychlost a také jednoduchost procedury, stejně jako dokonalý a rovnoměrný výsledek. Pokud jde o použité metody, je aktuálním velkým hitem produkt s názvem Oranjito. A právě na popis dané metody se podíváme. Mezí klíčové výhody patří to, že nástřik rychle vyschne, jen zcela bez zápachu, rovnoměrně se rozkládá a osoba, na kterou je aplikován, je v podstatě ihned opálená.

Na dokonale čistou pokožku

Nástřik je prováděn na dokonale čistou pokožku

Před samotným nástřikem je nezbytné, aby měl klient dokonale čistou pokožku celého těla. S tím souvisí nejenom nutnost jejího dokonalého umytí před samotnou procedurou. Co se také doporučuje, to je hloubkový peeling, pomocí kterého jsou odstraněny i nečistoty, které se nachází hlouběji, než na povrchu kůže. S čistotnou souvisí také možnost provedení depilace. I zde jsou důvody v podstatě jasné. Opět souvisí s tím, aby samoopalovací nástřik dobře držel. Ideální je provést depilaci zhruba 2 dny před nástřikem. Tímto je lidské tělo, mužské nebo ženské připraveno na aplikaci samotného nástřiku.

Procedura je celkem rychlá


Není důvod obávat se toho, že by celá procedura trvala jakkoliv dlouho. Dá se říci, že vše se dá stihnout ve dvacetiminutovém časovém intervalu. Postup je jednoduchý a plně vychází už ze samotného pojmenování této metody. Na čisté a suché tělo je aplikován unikátní nástřik, jehož cílem je dodat tělu barvu, kterou by mělo po pravidelném opalování. Samotná aplikace není nijak nepříjemná, je samozřejmě zcela bezbolestná a měla by být aplikována zkušenou osobou. Díky tomu dojde hlavně k rovnoměrnosti aplikace. Jakmile je nástřik u konce, je třeba vyčkat s osobní hygienou. Jakmile nástřik uschne, je možné si vzít na tělo klasické oblečení. První koupel nebo sprchování však musí nastat až po zhruba 8 hodinách. Roli zde hraje několik faktorů, hlavně potom samotný roztok.

Procedura samoopalovacího nástřiku je rychlá

Jak se chovat po proceduře?


Samoopalovací nástřik je umístěný na těle. Jak jsme zmínili, nyní je nutné několik hodin vydržet a teprve poté je možné se osprchovat nebo vykoupat. V tuto chvíli se není třeba obávat toho, že během hygieny dojde k tomu, že se část nástřiku smyje. Je to naprosto přirozený jev, během kterého dojde k tomu, že se z kůže smývají jenom zbytky nástřiku – tedy horní vrstvy. Ten, co je v kontaktu s pokožkou zůstává a přináší požadované rovnoměrné opálení. Pokud jde o chování po proceduře, nezapomínejme také na správnou volbu oblečení. Kromě toho, že by mělo být spíše volnější a vzdušnější, je dobré vsadit také na případné materiály a černé odstíny. Opět zde mluvíme o intervalu několika hodin, mezi samotným nástřikem a první sprchou.

Jak dlouho samoopalovací nástřik vydrží?


Vliv na délku má samotná osoba, která si nechala samoopalovací nástřik aplikovat. Vliv na to, jak dlouhá bude výdrž, má totiž běžný denní režim konkrétního člověka. Pokud jsou aktivity, které délce opálení nijak výrazně nepřispívají, je to například nadměrné a časté pocení, stejně jako to může být i častá návštěva sauny, nebo bazénu. Obvyklou dobou, po kterou nástřik vydrží je zhruba 7 dní. Poté je vhodné ho opět obnovit a zachovat si stále dokonale bronzový odstín pokožky. Nutno také říci, že s ohledem na příliš suchou kůži klienta, nebo s ohledem na různá poranění, strupy, jizvy a šrámy nemusí vždy dobře sednout právě na daná riziková místa. Na druhou stranu u klasického opálení je tomu podobně – třeba v případě zmíněných jizev a poraněné pokožky.